Mesaj dr.Rodica Tanasescu AMFB (vanzare cabinete)

20 11 2007

Dragi colegi,
Din pacate , apropiatele alegeri din Colegiu, cat si celelalte, fac oamenii sa creada ca suntem o buna masa de manevra. Orice manipulare este permisa in politica.
Pe vremea cand inca mai credeam in dr. Cinteza, am  sperat si in bunele intentii ale d-lui dr. Paveliu, care si atunci s-a aratat dornic de colaborare. Asta a fost insa de mult, inainte de celelalte alegeri din CMR, cand dl prof Cinteza avea iar nevoie de voturile „palmasilor „.
  De atunci, Dr. Paveliu nu a ratat nici o ocazie in media audio, scrisa sau vizuala ca sa umileasca medicii de familie si munca lor. Parerea dansului despre noi este ca suntem cam idioti si inghitim orice. Imi pare rau. Un medic care loveste alti medici doar ca sa loveasca un adversar politic, nu poate fi un prieten. Si a demonstrat-o in nenumarate ocazii.
  De altfel, nici nu e nevoie de acest demers. Ministrul a pregatit deja de 2 saptamani proiectul de lege pe care il va promova. Vanzarea cabinetelor face parte din programul de guvernare si este dorita de MSP.
  Problema este ca si aceasta varianta, avantajoasa noua, nu poate solutiona punctul „pret impus de lege” , care a fost considerat neconstitutional. Daca ar solutiona acest punct, legea nu ar mai fi avantajoasa, ba nici nu ar mai avea rost. Sa speram ca nu o vom lua de la capat.
  Cat priveste pe dl. dr. Paveliu si dl. prof. Cinteza, daca doresc sa-si arate sustinerea si prietenia, o pot face cand va ajunge legea in Parlament.
  Oricum, nu cred in schimbarile de atitudine inaintea alegerilor.

Mesaj preluat de pe grupul Yahoo-MF(20.11.2007)

Anunțuri

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: