Modernizarea infrastructurii de sănătate

22 01 2008

Modernizarea infrastructurii serviciilor de sănătate va fi finanţată cu peste 170 milioane euro

Azi 17:53 The Money Channel

Mareste poza medic
Bugetul alocat pentru reabilitarea, modernizarea şi echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate din cadrul Programului Operaţional Regional „Îmbunătăţirea infrastructurii sociale” se ridică la peste 173 milioane euro, a anunţat marţi Ministerul Dezvoltării printr-un comunicat remis NewsIn.

Potrivit reprezentanţilor Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor (MDLPL), începând de marţi (n.r. 22 ianuarie), fiecare din cele opt Agenţii pentru Dezvoltare Regională pot primi proiecte ce vizează modernizarea şi echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate.

„Cererile de finanţare se primesc continuu până la contractarea integrală a fondurilor, iar alocarea financiară pentru domeniul major de intervenţie 3.1 „Reabilitarea/ modernizarea/ echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate” este de peste 173,5 milioane de euro”, se arată în comunicatul ministerului. Din suma totală, 147,55 milioane de euro vor proveni din Fondul European pentru Dezvoltare Regională, iar peste 26 milioane de euro vor veni ca şi cofinanţare naţională din surse publice.

„Acest domeniu de intervenţie este foarte important pentru autorităţi şi populaţie, având în vedere starea în care se află unele unităţi sanitare şi necesarul de fonduri pentru reabilitarea lor.


Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: