Petitie on line ! Semneaza pentru o victima nevinovata !

16 07 2008

Victima nevinovata

16/07/2008

Destinatar: Catre toata presa din Romania

Sursa : www.petitiionline.ro

Astazi,cand emitem pretentii de cetateni UE,se intampla in Romania ca un slujitor al sanatatii semenilor sa-si piarda viata numai pentru ca onor CNAS nu a transmis pana in 15 iulie lista noua de medicamente care trebuiau recomandate incepand chiar din ziua respectiva.


Sa fie injunghiat de un nemernic cu creierul imbibat in bautura pentru ca,tot in Romania,presa vede in medic un dusman al poporului pe care are grija sa-l denigreze zilnic si sa creeze opinia ca medicii sunt intotdeauna vinovati.

In timp ce noi eram consternati de moartea atat de nedreapta a colegului nostru,Realitatea-tv despica firul in patru cu ajutorul unor vedetute de doi lei precum Mihaela Radulescu(atoatestiutoarea) despre cazuri izolate de esecuri inerente unei activitati atat de dificile cum este medicina.
Fara sa aminteasca macar o clipa despre nenumaratele victorii ale oamenilor in halate albe asupra mortii atunci cand se crede ca totul e pierdut,fara sa le pese ca,uneori,aceste victorii se obtin acordand asistenta medicala in conditii de sfarsit de secol 20.

Poate ca daca ar fi fost macar un profesionist la aceasta televiziune,emisiunea de aseara ar fi dezbatut moartea medicului si cauzele adevarate ale unei asemenea tragedii….

Consider ca trebuie sa luam atitudine impotriva acestor pseudo-jurnalisti pentru ca denigrarea continua a medicilor sa ia sfarsit,pentru ca greselile catorva dintre ei sa nu fie eticheta intregii lumi medicale,pentru ca astfel de tragedii sa nu se mai intample intr-o tara care se vrea europeana….

Semneaza …..AICI pentru o VICTIMA NEVINOVATA

Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: