Antifumat(ecouri massmedia)

17 09 2008
Comentarii mass media-scrisa & tv…….
Chiloţii antifumat
de Grigore Cartianu (Adevarul , 2008-09-17)

Nu sunt fumător, dar nici nu e târziu să mă apuc! De când am văzut afişele stupide cu Mihaela Rădulescu întinsă ca la plajă, dotată doar cu un chiloţel de culoare roşie şi întrebând dacă „fumatul chiar este singura ta plăcere?!”, nici nu mai cred că tutunul este chiar atât de nociv. Este efectul acela pervers care te face să te apuci de băut când beţivul satului îţi spune că alcoolul nu e bun.Nu ştiu dacă Mihaela Rădulescu este fumătoare sau nu. Nu ştiu nici dacă a tras nicotină în plămâni şi apoi s-a dat pe brazdă. Ştiu însă că nu va convinge pe nimeni, niciodată, să renunţe la „iarba dracului”. E o femeie frumoasă, inteligentă, dar calităţile astea îi folosesc la cu totul altceva decât să îmbrace straiele de cruciat antifumat. În poziţia din afiş, ea poate cel mult să sporească vânzarea la prezervative , nu s-o reducă pe cea de ţigări!

Să nu se mai supere nici pe bloggerul acela obscen: femeia a căutat-o cu lumânarea. Mai ales că dacă schimbi o literă în primul cuvânt al întrebării ei, „Fumatul chiar este singura ta plăcere?!”, iese cu totul altă năzdrăvănie… În orice caz, una mai potrivită poziţiei culcat, fără sutien şi cu ochii daţi pe spate, aşa cum se vede în afiş.

O rugăminte pentru deştepţii de la Ministerul Sănătăţii, care au aruncat 800.000 de euro pe subproducţia asta: când veţi găsi un singur om care să spună că l-au convins chiloţii Mihaelei Rădulescu să se lase de fumat, să-l aduceţi şi pe la redacţia „Adevărul”. Dar să nu veniţi cu Elan, soţul doamnei Mihaela!

Anunțuri

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: